søndag den 7. januar 2007

Ungdomshuset er en autonom-brigade

Ungdomshuset har længe prøvet at lave et særligt spin på deres aktiviteter: de er en flok unge, der er kreative og dyrker kultur. Det er en kæmpe gave for Københavns mangfoldighed og omdømme. Det er et kæmpe tab at lukke Ungdomshuset!

Desværre et glansbillede, der ikke holder nogen steder!

Faktum er, at Ungdomshuset og Jagtvej 69 er en særlig politisk autonom-brigade, der som en "milits" vil bekæmpe de grupper de ikke bryder sig om, med vold. De autonome gemmer sig blandt uskyldige unge for at kæmpe for deres barrikaderede og grimme politiske hovedkvarter.

ingen måde bør kommunens penge og ejendomme gå til så ekstreme politiske organisationer, ligesom nazi-borge heller ikke skal støttes af skatteydernes penge. Alle kommunens beslutninger om at lukke Ungdomshuset og sælge Jagtvej 69 har været helt korrekte!


http://debat.modkraft.dk/read.php?7,70679,70679#msg-70679:

Sammenstød på Rådhuspladsen
Skrevet af: Ungdomshuset (IP logget)
Indlæg tilføjet: 06-01-2007 kl. 20:36

Pressemeddelelse

Politiken skriver her til aften: "Formanden for Venstres Ungdom, Karsten Lauritzen, havde ikke noget imod Dansk Fronts tilstedeværelse til demonstrationen, for de »har jo
opført sig ordenligt hele aftenen«."

http://politiken.dk/indland/article222441.ece

Ungdomshuset har denne holdning:

Det er fuldstændigt forkasteligt, at Venstres Ungdoms er ligeglade med hvem de demonstrerer sammen med. Dansk Front er erklærede racister og flere af deltagerne i VU's demonstration er erklærede nazister.

Blandt andet deltog Julius Børgesen, tidligere talsperson for Dansk Front. Da han for nylig var sigtet for at opfordre til brandattentat fandt politiet to skarpladte ulovlige geværer hos nazisten. Kun 60 år efter naziregimets fald, så har VU allerede glemt historien.

Ungdomshuset stiller sig solidarisk med de folk, der skred ind, da VU og Socialdemokraternes Ungdom valgte at marchere med organiserede nazister.

Ingen nazister i vores gader

Ingen kommentarer: