fredag den 5. januar 2007

Kommunister elsker Ungdomshuset

En talsmand fra Kommunistisk Parti er blevet interviewet af Arbejderen omkring Ungdomshuset på Jagtvej 69.


Det er synd at talsmænd fra kommunisterne ikke kan tælle og kender så lidt til dansk ret. Talsmanden udtaler, at de unges 25 år på Jagtvej 69 har givet de unge hævd på huset. For det første kræver hævd, at den rigtige ejer ikke gør indsigelse mod brugen og at der ikke foreligger nogen aftale. Et helt simpelt faktum er, at man først kan vinde hævd ved 20 års brug og da kommunen i 1999 besluttede at lukke Ungdomshuset var der kun gået 17 år, lige siden har der forløbet retssager, der alle siger de samme: de unge SKAL ud af huset. Det ejes af en anden.

Den stakkels kommunist ser også kun dejlig kultur på Jagtvej 69: "fordi det beriger samfundet med et rigt og varieret kulturliv." Det er da dejligt med denne tolerance, som kommunen åbenbart skal betale. Mon kommunisten har samme frisind når det kommer til deres ærkefjender, nazisterne? Ville en naziborg på Jagtvej 69 have samme status som kultursted og alter for tolerance?

Kommunisten ser selvfølgeligt heller ikke nogen problemer i de unges vold. Det er jo samfundet, der tvinger de unges tynde arme til at kaste brosten mod andre folk og ejendomme.

Det mest groteske er nu kommunistens kritik af samfundet: "Det er den nyliberale, selvgode holdning, at 'det er kun mig og dem, der er som mig, der må være her'". Ha! Det er jo lige præcis den holdning som de autonome giver udstryk for: mit! mit! mit! hus :)

Må politiet snart rydde Jagtvej 69 og lad det elendige hus blive revet ned.

http://www.arbejderen.dk/index.aspx?F_ID=37933

Ingen kommentarer: