onsdag den 3. januar 2007

Fup i Borgergruppen?

Idag har to personer på vegne af "Borgergruppen for Ungdomshuset" indset nye pressemeddelelser og endda et åbent breve til Københavns Politi.

Men hvem er egentligt disse personer? Er det virkeligt en borgergruppe eller er det bare nogle af de unge autonome inde i Jagtvej 69, der kæmper en desperat kamp mod det uundgåelige.

Som eksempel kan jeg nævne "Esben Olsen", der nu er talsmand for Borgergruppen, men i 2005 skam tegnede selveste Ungdomshuset! (se meddelelsen nedenfor, offenliggjort på http://www.paagaden.dk/debat/read.php?2,351

Det er ligesom den famøse Fonden, der ville hjælpe de autonome, men Fondens talsmand, advokat Knud Foldschack. Bagefter går det op for en, at hans er chef for Enhedslistens politiker, Line Barford, der er advokat i hans eget advokatfirma.

Det er en smart pressestrategi, at udgive sig for forskellige ting, for det puster jo sagen op, at der er så mange støtter for en sag. Men når man graver i sagen, så er det muligvis kun en lille gruppe på den yderste venstrefløj?


Indsendt til paagaden den 24. januar 2005 kl 14.30
Emne: Ungdomshuset, - Modkultur gennem flere generationer.

Ungdomshuset, - Modkultur gennem flere generationer.

Ungdomshuset præsenterer d. 4 marts en ny plade. Pladen samler op på 22 års modkultur og præsenterer et lille udsnit af de bands, der gennem husets historie har optrådt på scenerne i Ungdomshuset.

Pladen vil blive udgivet som CD og dobbelt LP.

Man vil på udgivelsen finde de bands, der blev store. De som dengang, før de blev de store, måtte håbe på, at der var en scene, de kunne udvikle sig på, - den fandt de i Ungdomshuset.

De små, upolerede og bevidst antikommercielle bands er der også. De der udelukkende spillede for glæden, lidt mad og en kasse øl, - det fandt de i Ungdomshuset.

Der er de udenlandske bands, der på deres første turnéer måtte håbe på velvilje fra nogle koncertarrangører, der uantastet at ikke mange mennesker kendte til musikken, men udgifterne alligevel var høje på grund af lang transport, alligevel bookede dem. Dermed kunne de udvikle en fanskare uden for deres eget område, - og det skete også i Ungdomshuset. Og så er der alt det mærkelige, bizarre, folkelige og eksperimenterende, som ligeledes finder vej til Ungdomshuset.

Ungdomshuset er ikke det eneste kultursted, der går imod strømmen, men
huset har gennem de sidste 22 år haft en stor betydning for mange bands og
brugere... - Her finder de, hvad ingen andre scener præsenterer. Den truende
lukning af huset er en katastrofal beslutning og skal laves om, da København
ellers vil miste et vigtigt led i den kulturelle fødekæde.

Mere info og prøveeksemplar af CD'en følger.

Der vil være releaseparty i Ungdomshuset d. 4 marts.

På vegne af Ungdomshuset

Esben Olsen

Ingen kommentarer: