torsdag den 4. januar 2007

Autonome overfalder modstanderes hjemmesider

De autonome er ikke kun voldelige i Københavns gader, de vil skam også have deres vilje på internettet.

Det overrasker mig ikke, når de autonome ikke kan forstå ejendomsretten, så forstår de heller ytringsfriheden. På internettet praler de autonome med, at de tvinger højre-orienterede hjemmesider i knæ i månedvis.

Hjemmesiderne for deres ærkefjender, så som Faderhuset, Dansk Front og nazisterne bliver simpelt bombarderet med forskellige angreb, der hurtigt tvinger systemet i knæ. Det er flot, det kan enhver bumset teenager gøre, og det er ulovligt, men det er det autonome jo kun glade for.

Enhver med en computer og et særligt program kunne tvinge de autonomes hjemmesider i knæ, men fornøjelsen ved at se deres desperate kamp og tåbelige argumenter, er nok en større fornøjelse. Når alle kan se, hvor tynd og egoistisk sag de autonome har, jo nemmere er det at samle et flertal imod dem.

Og de autonome er ikke nået særligt langt i deres PC-kørekort-kursus, for deres fjender kan uden problemer bruge e-mail og andre internetprogrammer til at udveksle deres information.

Måske kan tante Olga fra Jylland ikke komme ind på hjemmesiden, men deres ærkefjender har alle muligheder for at udveksle information og billeder lige så hurtigt.

Én ting har jeg bemærket ved de autonomes hjemmesider: hvor meget de gør ud at puste selv den mindste lille hændelse op og deres besættelse med, hvordan regering, kommune, ja, alle er i mod dem. Typisk teenagere og andre umodne mennesker.

http://indymedia.dk/article/783

Ingen kommentarer: